F1: Πώς έμαθε το αφεντικό της Mercedes την απόφαση του Rosberg

Νόμιζε ότι έκανε πάλι κάτι … ο Hamilton!

  • -
  • -

Τον τρόπο με τον οποίο έμαθε το αφεντικό της Mercedes, Dieter Zetsche, αποκάλυψε ο ίδιος στο Autocar. Το εκπληκτικό ήταν ότι πίστευε ότι έκανε πάλι κάτι ο Hamilton.

 

«Έβγαινα από το μπάνιο και δεν είχα ρούχα, κάτι που συνήθως κάνω όταν βγαίνω από το μπάνιο και το τηλέφωνό μου χτύπησε», είπε ο Zetsche. «Είδα ότι ήταν ο Toto (Wolff) και σκέφτηκα, όχι πάλι, κάτι με τον Lewis (Hamilton)! Αλλά μετά άκουσα τα νέα. Δεν το περίμενα πρέπει να ομολογήσω», συμπλήρωσε.

 

«Σέβομαι την απόφαση. Εννοώ προφανώς ότι ο ένας (Hamilton) λέει ‘Θέλω όλο και περισσότερο και θέλω να σπάσω όσο το δυνατόν περισσότερα ρεκόρ και να γράψω ιστορία’ και ο άλλος λέει ‘επιτέλους εκπλήρωσα το όνειρό μου και τι μπορεί να είναι καλύτερο;’, και οι δυο είναι νόμιμες. Φυσικά και θα ήταν πιο εύκολο για μας και πιο ευχάριστο να είχαμε δυο παγκόσμιους πρωταθλητές στην ομάδα την σαιζόν που έρχεται, όχι αναγκαστικά λιγότερες μάχες, αλλά ήταν μέρος της διασκέδασης, και τώρα χρειαζόμαστε έναν νέο οδηγό, έτσι είναι η ζωή. Έτσι δεν προσβλήθηκα ή δεν ήμουν τελείως απογοητευμένος. Σέβομαι την απόφαση», είπε το αφεντικό της Mercedes.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...