F1: Αισιόδοξος ο Vettel για το 2017

  • -
  • -

Αισιόδοξος δηλώνει ο Sebastian Vettel ότι η αποχώρηση μεσούσης της περιόδου του τεχνικού διευθυντή της Ferrari James Allison, δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη του μονοθεσίου του 2017.

 

«Το project του νέου μονοθεσίου ξεκίνησε αρκετά νωρίς γιατί είναι τόσο διαφορετικό. Μας πήρε καιρό στην αρχή της περιόδου να δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Δεν ήταν ένα μόνο άτομο, και προφανώς δεν ήταν εύκολο για όλη την ομάδα να το ΄χωνέψει΄ ότι ο James δεν είναι εδώ. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είχε ένα σημαντικό ρόλο και επιρροή, αλλά δεν επηρέασε πολύ στο τι γίνεται πίσω από την σκηνή σε ότι αφορά το να δούμε μπροστά. Πίσω στο εργοστάσιο είχαμε ένα πλάνο, το οποίο ακολουθούσαμε για πολύ καιρό, για ότι αφορά την ερχόμενη σαιζόν», είπε ο Vettel.

 

O Vettel πιστεύει ότι η Ferrari σήμερα είναι καλύτερο μέρος από ότι ήταν το 2014 που πήγε από την Red Bull Racing. «Πάντα κρίνεσαι από το τι καταφέρνεις. Είχαμε κάποιες καλές μέρες αυτή την χρονιά, είχαμε και τις κακές μέρες. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αλλά δεν μας αποσπά την προσοχή από το τι είναι σημαντικό, το οποίο είναι τι συμβαίνει στο εργοστάσιο. Σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα βελτιώνονται. Είμαι εδώ δυο χρόνια σχεδόν και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα με το πώς ήταν πριν από δυο χρόνια. Θα ήταν καλό να ήταν όλα έτοιμα και ρυθμισμένα στο μονοθέσιο και να είχαμε αποτέλεσμα αύριο, γιατί και η καλύτερη εικόνα θα ήταν καλύτερη. Αλλά δεν παλεύεις με τον Mickey Mouse ή τον Donald Duck, μάχεσαι με επαγγελματικές ομάδες. Ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ, ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε, αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε και είμαστε οι πρώτοι που μας ασκούμε κριτική. Δεν μπορώ να σας δώσω τον χρόνο ή μια υπόσχεση για το πότε θα είμαστε, γιατί εξαρτάται και από το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε στον σωστό δρόμο», συμπλήρωσε.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...