F1: Πολύ κοντά στην Renault o Hulkenberg

  • -
  • -

Ένα βήμα από την ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στην Renault είναι ο Nico Hulkenberg. Ο Γερμανός οδηγός της Force India φαίνεται να το πήρε απόφαση ότι δεν μπορεί να τρέξει για μια από τις άλλες κορυφαίες ομάδες και έτσι η μετακίνησή του στην ή του στην εργοστασιακή ομάδα της Renault δείχνει η καλύτερη δυνατή λύση.

 

O Hulkenberg θεωρείται ένας πολύ καλός οδηγός, και ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνει η Renault. Αφού ο Perez δεν ήθελε να πάει και μετά από το όχι που πήρε από την Red Bull για την παραχώρηση του Sainz, φαίνεται ότι δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από κάποια χρόνια, όταν η Ferrari άφηνε τον Felipe Massa ο Hulk ήταν πάρα πάρα πολύ κοντά στο να οδηγήσει για την Scuderia. Όμως ήταν άτυχος καθώς ο Raikkonen βρέθηκε ελεύθερος στην αγορά και η Ferrari εστίασε το ενδιαφέρον της αλλού.

 

Με την καθώς φαίνεται μετακίνηση του Hulkenberg στην Renault έχουμε και άλλα ερωτηματικά ανοιχτά. Ποιος θα βρεθεί δίπλα στον Hulk στην Γαλλική ομάδα; Ποιος θα πάρει την θέση του στην Force India; Αναμένουμε τις εξελίξεις …

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...