F1: Ο Stroll δίπλα στον Bottas για το 2017;

Ποιος ειναι ο νεαρός Καναδός;

  • -
  • -

Με το που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Felipe Massa άρχισε η κουβέντα για την διάδοχη κατάσταση στην ομάδα της Williams. Ο Button ανακοίνωνε και αυτός στην Monza ότι δεν θα τρέξει το 2017, αλλά θα παραμείνει στην McLaren και με αυτό έβγαινε από το πλάνο για την Williams.

 

Το όνομα που παίζει πολύ ζεστά είναι αυτό του Lance Stroll. Είναι Καναδός, 17 χρονών, και η οικογένειά του είναι εύπορη, και ο ίδιος τρέχει τώρα στην Ευρωπαϊκή Formula 3. Είχε περάσει από την Ferrari Drivers Academy και όλα δείχνουν ότι ο πατέρας του έχει πληρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό σαν «χορηγία» στην ομάδα της Williams της τάξης των 20εκ δολ. Αυτό που μένει είναι να μπορέσει να συγκεντρώσει τους πόντους που χρειάζεται να έχει για να πάρει την super licence και να κλείσει τα 18 που θα γίνει σύντομα.

 

Πώς θα το κάνει; Έχει «ναυλώσει» ένα παλιό μονοθέσιο της Williams, του 2014, και θα κάνει δοκιμές σε πίστες που είναι στο καλεντάρι της F1. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κόστος, αλλά είπαμε … υπάρχει πολύ μεγάλο πορτοφόλι που στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...