8 Πολυτελή Εσωτερικά

Δωρεάν όνειρα!

  • -
  • -

Μπορεί η εποχή να δείχνει για απλές, οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις μετακίνησης, αλλά οι αυτοκινητοβιομηχανίες υπηρετούν και πιο premium σκοπούς. Στην παρακάτω λίστα δεν εξετάζουμε την οδική συμπεριφορά και τα δυναμικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Παρατάσσοντας απλώς 8 σύγχρονα εσωτερικά που σαγηνεύουν τα μάτια και προσθέτουν πόντους στον τρόπο που απολαμβάνει κανεις ένα αυτοκίνητο. Οι επιλογές που ακολουθούν σε αλφαβητική σειρά είναι ενδεικτικές και ξεχωρίζουν κυρίως για λόγους σχεδίασης, ποιότητας κατασκευής (ειδικά στα πολύ ακριβά μοντέλα) και αίσθησης που προκαλούν σε οδηγό και επιβάτες.

 

 

Ποια εσωτερικά θα προσθέτατε εσείς στη λίστα;

 

 

1. Audi A8


Οικογενειακή σχεδιαστική ταυτότητα και πολυτελή στοιχεία στο εσωτερικό του Α8. Μαλακά υλικά και αέρας τεχνολογίας με γερμανική κουλτούρα. Η υφή των δερμάτινων επενδύσεων και τα χρώματα, εκφράζουν την μοντέρνα έκφανση της χλιδής.

 

 

 

2. Bentley Continental Flying Spur


Βρετανική  πολυτέλεια με μικρά γερμανικά στοιχεία για να προσγειωθεί κάπως το κόστος. Ερωτεύεσαι τις δερμάτινες επενδύσεις και απολαμβάνεις την άνεση των καθισμάτων. Οι ξύλινες προσθήκες του ταμπλό, μεταποιούνται ευλαβικά για δύο ολόκληρες εβδομάδες, πριν τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο.

 

 

 

3. BMW 5 series


Η θέση οδήγησης αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για τον επιθετικό χειριστή και του λάτρη της άνετης μετακίνησης. Η σχεδιαστική ταυτότητα των σημερινών BMW είναι δεδομένη, με την κεντρική οθόνη να μαζεύει τις περισσότερες δικαιοδοσίες πάνω της. Ποιοτικά υλικά και ποικίλες επιλογές διαμόρφωσης όσον αφορά τα χρώματα και την ποιότητα των επενδύσεων υπογραμμίζουν την δουλειά των σχεδιαστών του εσωτερικού.

 

 

 

4. Ferrari FF


Αυστηρά τετραθέσιο, με ιταλική κουλτούρα, το εσωτερικό αναζητά κατά βάση την αύρα του πραγματικού οδηγού. Πιο elegant από τις πιο καθαρόαιμες ιταλίδες αδελφές, περνά στοιχεία άνεσης στους επιβάτες. Το κεντρικά τοποθετημένο στροφόμετρο στον πίνακα οργάνων και το πληθωρικό σε λειτουργίες τιμόνι τραβούν τα βλέμματα και προϊδεάζουν για τις εξελίξεις στο δρόμο.

 

 

 

5. Jaguar XJ


Το εσωτερικό της νέας XJ αποτελεί το μέσο για το ταξίδι στον κόσμο της πολυτέλειας. Οι εκλεπτυσμένες δερμάτινες επενδύσεις, δεν βρίσκονται μόνο στα καθίσματα, αλλά στις πόρτες και το ταμπλό. Η ποιότητα είναι ανάλογη του τιμοκατάλογου απόκτησης της XJ. Παράλληλα μια σειρά από χρωματικών συνδυασμών διαμορφώνουν το κινητό σας παλάτι, ανάλογα με κάθε γούστο.


 

 

6. Mercedes E-Class


Τετραγωνισμένες γραμμές και ρετρό στοιχεία από την δεκαετία του ’70 αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα του εσωτερικού της E-Class. Από πολυτελής μεταφορέας στις πιο μεγάλες εκδόσεις μέχρι αστραφτερό ταξί σε κάποιο αεροδρόμιο της Ευρώπης, φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τους επιβάτες που φιλοξενεί.

 

 

 

7. Porsche Panamera


Αντικατοπτρίζοντας επακριβώς τον χαρακτήρα της Panamera, το εσωτερικό ακροβατεί μεταξύ ενός σπορ μοντέλο και μιας πολυτελούς κατασκευής. Οι σχεδιαστικές επιλογές με επιρροές από cockpit αεροσκάφους και οι σπορ διαθέσεις στο εσωτερικό, δεν βάζουν σε καμιά περίπτωση την χλιδή στο πίσω κάθισμα.

 

 

 

8. Volvo S60


Εύπεπτο και με καθαρές γραμμές το εσωτερικό του πιο ταπεινού και γήινου S60. Μοντέρνα και δυναμική σχεδίαση, εκφράζοντας πλήρως την Σκανδιναβική λογική. Τα μαλακά πλαστικά κυριαρχούν, ενώ η σχεδίαση της λεπτής κεντρικής κονσόλας κλέβει τις εντυπώσεις.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...