Fiat 500 Marcia Corta by Camal

500αράκια με διαφορετικό στυλ

  • -
  • -

Δύο πρώην σχεδιαστές του Pininfarina ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ξεχωριστό από κάθε άποψη αποτέλεσμα. Ο Allesio Minchella και ο Alessandro Camoralli αφού συναντήθηκαν στα σχεδιαστήρια του φημισμένου ιταλικού οίκου, αποφάσισαν στην συνέχεια να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία με την ονομασία Camal.

Η εταιρεία των δύο σχεδιαστών εδράζεται στο Τορίνο και το πρώτο της project είναι το ανασχεδιασμένο Fiat 500 Macia Corta, το οποίο είναι ακόμη σε μορφή πρωτοτύπου. Το επιθετικό bodykit του διαφορετικού αυτού 500, περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, πλαινά σπόιλερ και μια αισθητική εντυπωσιακή προβολιέρα. Η έμπνευση των αλλαγών προέρχεται από παλαιότερα μοντέλα Abarth και παλαιότερα κλασσικά πλέον αυτοκίνητα ράλλυ.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο βασίζεται πάνω στην δυνατή έκδοση esseesse του Abarth 500, με απόδοση 160 ίππων από 1,4 λίτρα και αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής. Οι δημιουργοί της Camal ψάχνουν να βρουν συνεργάτες για να διανείμουν το ενδιαφέρον Fiat 500 Macia Corta.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...