Renault 4 Ever

Διαγωνισμός για το σχέδιο του μελλοντικού R4

  • -
  • -

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την παρουσίαση του μοντέλου και Παράλληλα με τις φήμες για την δημιουργία του νέου R5, η Renault προκήρυξε ένα νέο διαγωνισμό σχεδίασης, για το μελλοντικό R4.

Οι υποψήφιοι στο διαγωνισμό καλούνται  να προτείνουν ένα σύγχρονο σχεδιαστικά αμάξωμα, το οποίο θα ενσωματώνει τεχνολογίες για μείωση της κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, το οποίο όμως θα διατηρεί την ταυτότητα του R4.

Ιδιαίτερα ελκυστικά είναι τα δώρα του διαγωνισμού. Για τον ταλαντούχο και τυχερό που θα βραβευτεί με την πρώτη θέση, το έπαθλο περιλαμβάνει το R4 που συμμετείχε στο τελευταίο ιστορικό Monte Carlo. Το αυτοκίνητο είναι ένα αντίγραφο του 1965 και έχει αξία περί τα 15.000€. Για τη δεύτερη και τρίτη θέση υπάρχουν χρηματικά έπαθλα 5000 και 3000 ευρώ.

Τα σχέδια τα οποία πρέπει να είναι άρτια, όχι μόνο ένα απλό σκίτσο, θα εξεταστούν από μια κριτική επιτροπή, στην οποία θα συμμετάσχει και ο Laurens van den Acker, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Renault. Οι προτάσεις  για το διαγωνισμό πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 16 Ιουνίο (αφού εγγραφείτε εδώ). Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...