Fiat: Το νέο Panda θα παράγεται στην Ιταλία

Στις αρχές του 2012 οι πρώτες παραδόσεις

  • -
  • -

Οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να βάλουν στην παραγωγή τη νέα γενιά του Panda, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει την ίδια εμπορική επιτυχία με το τωρινό μοντέλο. Οι εγκαταστάσεις που θα παράγεται το νέο Panda, όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, θα είναι αυτές στο Pomigliano της Ιταλίας.

Η Fiat κατάφερε να συναινέσει με τα συνδικάτα των εργατών, οπότε τα σχέδια για την παραγωγή και της νέας γενιάς στην Πολωνία εγκαταλείφθηκαν.  Οι εγκαταστάσεις στο Pomigliano αποτελούσαν μια από τις λιγότερο παραγωγικές μονάδες της Fiat, με τα προβλήματα μεταξύ διοίκισης και εργατών να είναι οξυμένα κατά το 2010. Στην αντίπερα όχθη η Πολωνική μονάδα στο Tychy, θα χάσει ένα από τα βασικά προϊόντα της, συνεχίζοντας πάντα να κατασκευάζει το εμπορικά επιτυχημένο 500, παράλληλα με το αδελφό Ford KA.

Αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Panda, η παραγωγή του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον προσεχή Νοέμβρη. Τα πρώτα μοντέλα, αναμένεται να παραδοθούν από τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Παράλληλα, κυκλοφορούν ακόμη, οι φήμες για την μετάβαση του Panda στην αμερικανική αγορά. Οι νέες πληροφορίες θέλουν το μικρό Fiat να πωλείται στην Αμερική, με τα σήματα της Jeep.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...