Νέες προσφορές Renault

Για τα περισσότερα μοντέλα!

  • -
  • -

Νέες προσφορές ανακοίνωσε η Renault για τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της στην ελληνική αγορά. Αναλυτικά για κάθε μοντέλο ισχύει:

 

Twingo


Από €9.290 (η τιμή συμπεριλαμβάνει όφελος απόσυρσης).

Όφελος έως €1.250 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα.

Clio

Τιμές από €9.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).
Για τις περισσότερες εκδόσεις Clio ισχύει όφελος έως €3.800 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Μοναδικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.  

Megane 5θυρο

Τιμή από €13.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €3.860 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).
Μοναδικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.000.

Megane Coupe

Με τιμή από €15.290 (η τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης).

Όφελος έως €3.900 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Μοναδικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.500.

Megane Estate

Αποκτήστε το από €17.140 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.920 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).
Μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.500.

Scenic

Με τιμή από €16.310 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Όφελος έως €4.030 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Μοναδικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.

Grand Scenic

Με το 7θέσιο Grand έχετε ακόμα περισσότερους χώρους, με τιμή από €19.090 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Όφελος έως €4.130 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Μοναδικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.

Fluence

Με τιμή από €14.380 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.500.

Kangoo

Το πρακτικό και άνετο Kangoo  θα σας πάει παντού από €13.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Μοναδικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €4.000.

Trafic Euro5

Με τιμή από €28.600 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €4.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Πιο αναλυτικά οι προσφορές Renault εδώ