Από 26.200 ευρώ το 9θέσιο Peugeot Traveller

To γαλλικό πολυμορφικό και VIP shuttle είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

  • -
  • -

Λίγους μήνες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, το Traveller αρχίζει την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας. Το νέο Traveller βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 της Peugeot, η οποία εξασφαλίζει βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου.

Διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος (4,6 – 4,95 – 5,3 μέτρα) με το ύψος να βρίσκεται στα μόλις 1,9 μέτρα ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση ακόμη και στα χαμηλότερα υπόγεια πάρκινγκ. Στην κορυφή της γκάμας του νέου μοντέλου βρίσκεται το Traveller VIP, το οποίο προσφέρει μία αντικριστή διαρρύθμιση των πίσω καθισμάτων με δερμάτινα υποβραχιόνια, πολύ-λειτουργική οροφή, κλιματισμό τριών ζωνών και άλλες ανέσεις.

Το Traveller προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού: Allure VIP με 6 ή 7 θέσεις η οποία διαθέτει προαιρετικά τραπέζι για τους πίσω επιβάτες, Combi ή Traveller με 9θέσια διάταξη εσωτερικού. Οι πετρελαιοκινητήρες BlueHDi χωρητικότητας 1.600 και 2.000 cc έχουν απόδοση από 95 έως 180 ίππους (η πιο πράσινη έκδοση έχει μέση κατανάλωση 5,1 lt/100 km). Η έκδοση Combi 9 θέσεων πωλείται από 26.200€, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής πολιτικής.

Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μία σειρά από συστήματα άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ των οποίων είναι οι αυτόματα συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το νέο head-up display, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα πίσω ανοιγόμενα παράθυρα, το νέο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με υποστήριξη φωνητικών εντολών και οθόνη αφής 7 ιντσών, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control, η αυτόνομη πέδηση (Active Safety Brake), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning System), η αυτόματη εναλλαγή φωτεινής δέσμης (Automatic main beam switching), η αναγνώριση κόπωσης του οδηγού (Driver Attention Alert), η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και η σύσταση ορίου ταχύτητας (Road Sign Reading and Speed Limit Recommendation).

Το Traveller προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά του μέρη ή για 60.000 χιλιόμετρα.