“Έτσι απλά. Golf”

Το αγοράζεις με δόσεις, το επιστρέφεις όποτε θέλεις χωρίς καμία υποχρέωση

  • -
  • -

‘Eναν εντελώς  νέο τρόπο απόκτησης του Golf προτείνει η Kosmocar, με στόχο να προσελκύσει αγοραστές που είτε καθυστερούν την αγορά είτε τελικά στρέφονται προς την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα ονομάζεται “Έτσι απλά. Golf” και αλλάζει όσα ξέραμε για την απόκτηση αυτοκινήτου, είτε με πληρωμή τοις μετρητοίς είτε με δόσεις. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει το Golf καταβάλλοντας προκαταβολή 25% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 47 χαμηλές δόσεις, ενώ με την καταβολή της 48ης δόσης (balloon payment) του δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσει στην κατοχή του τo αυτοκίνητο. Το “σημείο-κλειδί” στο πρόγραμμα, είναι ότι ο πελάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο να επιστρέψει το αυτοκίνητό του, χωρίς να έχει καμία επιπλέον υποχρέωση. Απαλλάσσεται δηλαδή από κάθε μελλοντική δέσμευση. Πως γίνεται αυτό; Για να γίνει πλήρως αντιληπτή η φιλοσοφία του προγράμματος, παραθέτουμε το ακόλουθο παράδειγμα:

Έστω ότι ο πελάτης έχει επιλέξει το Golf 1.2 TSI 85 PS Trendline 3-θυρο, με λιανική τιμή € 15.950. Βάσει του προγράμματος “Έτσι απλά. Golf”, ο τρόπος απόκτησης του αυτοκινήτου διαμορφώνεται ως εξής:

 

Προκαταβολή 25%

€ 3.987,50

Μηνιαία Δόση (47 δόσεις)

€ 181,40

48η δόση (balloon)

€ 5.981,25

 

Ονομαστικό επιτόκιο 6,4%  (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/1975), χωρίς άλλα έξοδα τραπέζης.

 

Έστω ότι ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το αυτοκίνητο του μετά από 2 χρόνια (24 μήνες). Στην περίπτωση αυτή θα έχει πληρώσει € 8.341,10 (= 3.987,50 + 24 δόσεις x 181,40) για να οδηγεί για 2 χρόνια ένα καινούργιο Golf. Με την επιστροφή του αυτοκινήτου, απαλλάσσεται από κάθε μελλοντική υποχρέωση.

Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου microsite www.etsiaplagolf.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε για το νέο τρόπο απόκτησης, μέσω παραδειγμάτων για συγκεκριμένες εκδόσεις. Μπείτε λοιπόν στο microsite και:

  • επιλέξτε την έκδοση Golf που επιθυμείτε
  • ενημερωθείτε για τα προϊοντικά χαρακτηριστικά της κάθε έκδοσης, ανάλογα με τον κινητήρα της επιλογής του
  • Αφήστε το πρόγραμμα να υπολογίσει την προκαταβολή, τις δόσεις, το κόστος εξαγοράς κλπ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...