Η Volkswagen πάνω από την Toyota

Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης πωλήσεων ανέβηκε η Volkswagen

  • -
  • -

Ανακάμπτει η Volkswagen και όπως φαίνεται με τα έως τώρα στοιχεία των πωλήσεων για τους πρώτους εννέα μήνες παίρνει την πρώτη θέση από την Toyota. Σύμφωνα με το AutomotiveNewsEurope οι Γερμανοί έχουν κάνει ήδη ένα σημαντικό βήμα αυτή τη χρονιά για την απόσπαση του στέμματος από την Toyota, αφού οι πωλήσεις της Volkswagen για τους πρώτους εννέα μήνες έφτασαν τα 7,61 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Αυτό για την Volkswagen μεταφράζεται σε αύξηση των πωλήσεων σε ποσοστό 2,4% σε σχέση με το 2015. Αντίστοιχα, για τους πρώτους εννέα μήνες του 2016, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Toyota έχει πουλήσει 7,53 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώνοντας άνοδο 0,4%.

Για τους επόμενους μήνες και στο κυνήγι της πρώτης θέσης της παγκόσμιας κατάταξης των πωλήσεων, η Toyota στοχεύει στην κινεζική αγορά, όπου σε σχέση με την Volkswagen έχει το πλεονέκτημα με πωλήσεις 3 έναντι 1 της γερμανικής εταιρείας. Από την άλλη η Volkswagen εστιάζει στην άνοδο της ζήτησης των SUV, εκεί όπου έχει πληρότητα στη γκάμα της.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...