Επαγγελματικά Ford: Οι ιδανικοί συνεργάτες

Έτσι μαρτυρούν οι προτιμήσεις των ανθρώπων που επιλέγουν επαγγελματικά οχήματα

  • -
  • -

Στην πρώτη θέση της κατάταξης των πωλήσεων επαγγελματικών αυτοκίνητων για το πρώτο 6μηνο του 2016 βρέθηκε η Ford στην ελληνική, αλλά και ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πωλήσεων που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, η Ford είχε μερίδιο αγοράς 20% και συνολικές πωλήσεις που έφτασαν τις 575 μονάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τη σημαντική πτώση της αγοράς επαγγελματικών αυτοκινήτων στη χώρα μας κατά 12% σε σύγκριση με πέρυσι, οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford αυξήθηκαν κατά 42,7% βελτιώνοντας το μερίδιο αγοράς κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες!



Τα νούμερα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά για τον μήνα που μας πέρασε. Μόνο τον Ιούνιο, ταξινομήθηκαν 162 επαγγελματικά οχήματα Ford, με την εταιρία να βελτιώνει τις πωλήσεις της κατά 180% σε σύγκριση με πέρυσι,  αποκτώντας μερίδιο αγοράς 24,7%.

Η πορεία των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων Ford στην Ελληνική αγορά ακολούθησε τη γενικότερη πορεία της μάρκας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου και εκεί η εταιρεία με σήμα το μπλε οβάλ ήταν πρώτη. Οι Πανευρωπαϊκές πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 αυξήθηκαν κατά 17% φτάνοντας τα 162.500 οχήματα. Ομοίως, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας το 13%.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...