Στην κορυφή η Mercedes-Benz

Με σημαντική άνοδο μέσα στη χρονιά κατάφερε να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της

  • -
  • -

Χάρη στην επιτυχημένη χρονιά η Mercedes-Benz πλησίασε πιο κοντά για να περάσει την BMW στις παγκόσμιες πωλήσεις για πρώτη φορά από το 2005. Κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών του 2016 η παραδόσεις της BMW σε παγκόσμιο επίπεδο αυξήθηκαν κατά 5,8% σε σχέση με την περασμένη χρονιά, φθάνοντας συνολικά τις 986.557 μονάδες. Από την άλλη η Mercedes-Benz είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 12% ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο μονάδες, αφήνοντας πίσω της την BMW κατά 20.062 αυτοκίνητα, με την Audi να μένει στην τρίτη θέση.

Αυτή η κούρσα όμως είναι για τρεις ανταγωνιστές, αφού και η Audi δεν κρύβει τις φιλοδοξίες της, στοχεύοντας με τη σειρά της την πρώτη θέση της πολυτελούς κατηγορίας. Αν δεν αγνοήσεις την ανάπτυξη και εστιάσεις στον όγκο, τότε είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψεις ποιος από τους τρεις θα κόψει πρώτος το νήμα στο τέλος της χρονιάς.

Και οι τρεις εταιρείες έχουν αρκετά όπλα στη φαρέτρα τους να παρουσιάσουν για το άμεσο μέλλον, με τη Mercedes-Benz να προσθέτει στη γκάμα της ένα νέο SUV, την GLC Coupe που πρόσφατα οδηγήσαμε και μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...