GOCAR #RoadTrip με το Nissan GT-R: Ημέρα 1η

Αθήνα - Bruhl με το θηρίο της Nissan. Δείτε εικόνες και σχόλια από την πρώτη μέρα της περιπέτειας...

  • -
  • -

Ο Ομπάμα ήρθε, το GT-R φεύγει! Με την Αθήνα ένα απέραντο φρούριο που προσφέρει θαλπωρή σε πλανητάρχες και ταλαιπωρεί βάναυσα τους πολίτες, αρπάζουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά και χανόμαστε στο ηλιοβασίλεμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΔΟΠΟΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "SUPERCAR KILLER", ΤΟ NISSAN GT-R

Η ευκαιρία είναι το Nissan GT-R MY 2017 το οποίο αναλαμβάνουμε να επιστρέψουμε στις 18 Νοεμβρίου στη βάση του, στις εγκαταστάσεις της ιαπωνικής εταιρίας που βρίσκονται στο Bruhl της Γερμανίας. Φυσικά μέσω Πάτρας, όμως σιγά που θα αποφεύγαμε την Βόρεια πλευρά του Κορινθιακού. Άλλωστε, καημό το είχε το GT-R να περάσει τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

 

Αυτή η ευκολία που έχει, να στέλνει τη βελόνα του κοντέρ σχεδόν στο τέρμα, πολύ με ανησυχεί. 300αρίζει για πλάκα το GT-R και μένει ακλόνητο, κάτι που δεν βλέπω για το δίπλωμα μου αν συνεχίσουμε έτσι!

 

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί στήνεται πανηγύρι! Τέσσερις οι υπάλληλοι που έτρεξαν δαιμονισμένα να φωτογραφηθούν αν και ο δεύτερος από δεξιά μου, δεν πολύ άλλαζε θέση. Τώρα που καλοβλέπω, θέλει αναγόμωση.

 

Η γέφυρα των στεναγμών για τα μέταλλα του GT-R που τα έδωσαν όλα από Δεσφίνα μέχρι Αντίρριο για να ποζάρει αλώβητο και αμέριμνο. Ότι κάνει για πλάκα στον αυτοκινητόδρομο, το συνεχίζει ακάθεκτο και όταν γαρνίρεις το δρόμο με στροφές. 

 

Πίστευα ότι ήταν μακρύ το GT-R, μέχρι που τρόμαξα να περάσω ένα Hummer τιραμόλα.

 

Ο προορισμός σαφής, ο καιρός νεφελώδης, το κρασί παλιό και το χαβιάρι μαύρο...

 

Μπουκάρουμε στο πλοίο, άντε και αντίο! Αύριο θα σας δείξουμε το Nissan και από μπροστά!