NISSAN PULSAR. Family Star.

Το οικογενειακό hatchback της Nissan ξεχωρίζει με την τεχνολογία, την ευρυχωρία και το στυλ του. Απόκτησέ το τώρα με μόλις 159 ευρώ το μήνα!

  • -
  • -

Το Nissan PULSAR είναι το αστέρι στην κατηγορία των οικογενειακών hatchback δίνοντας έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, την κορυφαία ευρυχωρία και το μοναδικό στυλ. Τώρα, μπορεί εύκολα να γίνει δικό σου με τιμή που ξεκινά από τις 14.990€ και με δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο και μηνιαία δόση από μόλις 159€ !

Μεγάλο ατού αποτελούν βέβαια και οι κινητήρες. Είναι όλοι τους υπερτροφοδοτούμενοι και συνδυάζουν υψηλή απόδοση με αξεπέραστη οικονομία. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη γκάμα παίζει ο 1.2 DiG-T βενζίνης που διατίθεται με απόδοση 115 PS, αλλά και σε ισχυρότερη έκδοση με 135 PS, χάρη στο ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Σε βενζίνη υπάρχει ακόμη ο 1.6 DiG-T των 190 ίππων, ενώ σε πετρέλαιο υπάρχει ο 1.5 Diesel με 110 PS. Όλοι οι κινητήρες είναι πολύ φειδωλοί σε καύσιμο: ο 1.5 diesel έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,6 lt/100 km, με τις αντίστοιχες τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.2 DiG-T και 1.6 DiG-T να είναι 5,0 και 5,9 lt/100 km.


 

Κορυφαία άνεση, ασφάλεια κι ευρυχωρία

Το Nissan PULSAR προσφέρει χώρους που θα ζήλευαν πολύ μεγαλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα, χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του (2.700 mm) και την έξυπνη χωροταξία. Το πρακτικό πορτμπαγκάζ έχει μεγάλη χωρητικότητα 385 λίτρων, ενώ πολύ εύκολα μπορεί να φτάσει τα 1.395 λίτρα με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος. Φυσικά, τα πάντα μέσα στην καμπίνα του PULSAR έχουν δεχθεί ιδιαίτερης φροντίδας, από τα υλικά και τη συναρμογή μέχρι τον πλούσιο εξοπλισμό που συμβάλλει σε μια υψηλού επιπέδου εμπειρία.

Για την άνεση, τον κύριο λόγο έχει η τελευταία γενιά του Nissan Connect. Έχει μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 5,8 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα με smartphones και πρόσβαση σε μια ποικιλία από εφαρμογές που εκτείνονται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι την ψυχαγωγία.

Το Nissan PULSAR είναι εξοπλισμένο και με μια σειρά από συστήματα που αναβαθμίζουν τον τομέα της ασφάλειας και συνήθως συναντώνται σε πολυτελή μοντέλα. Αιχμή του δόρατος είναι το προηγμένο Safety Shield της Nissan, που αποτελείται από μια παλέτα τεχνολογιών οι οποίες συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν ένα πλήρες και ολοκληρωμένο “δίχτυ ασφάλειας” για τον οδηγό και τους επιβάτες. Χάρη στο Around View Monitor που συνθέτει εικόνες από τις μικροσκοπικές κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στην μπροστινή γρίλια, την πίσω πόρτα και στους δύο πλαϊνούς καθρέπτες, προβάλλεται μια πανοραμική θέαση 360 μοιρών της περιοχής γύρω από το PULSAR, στην οθόνη του συστήματος Nissan Connect. Στο αίσθημα της απόλυτης εμπιστοσύνης συμβάλλουν ακόμη το Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης, το Σύστημα Ανίχνευσης Κινούμενων Εμποδίων, η Προειδοποίηση Απότομης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας και η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου.

Το νέο Nissan PULSAR διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις Energy, Acenta και Techna που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών αγοραστών. Τώρα, μπορείς να το αποκτήσεις με τιμή που ξεκινά από τις 14.990€ και με δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο και με μηνιαία δόση από μόλις 159€ ! Κάνε τώρα μια επίσκεψη στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο της Nissan και μάθε περισσότερες πληροφορίες για το πιο ολοκληρωμένο οικογενειακό hatchback.