Όταν το Peugeot 208 συνάντησε το iPhone X (video)

Απολαμβάνουμε τις δυνατότητες του γαλλικού supermini και του νέου smartphone της Apple, συνδυαστικά!

  • -
  • -

To νέο iPhone X αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας αυτή την περίοδο στον τομέα των smartphones και όχι άδικα. Μαζί του μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα! Τι καλύτερο από το να συνδεθεί και να δοκιμαστεί με ένα από τα πιο hi-tech supermini της ελληνικής αγοράς, το ανανεωμένο Peugeot 208. Ο γοητευτικός Γάλλος φέρει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά καλούδια συνδεσιμότητας, όπως είναι το Mirrorlink και το Apple CarPlay. Αποφασίσαμε λοιπόν να τα συνδέσουμε μεταξύ τους και να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές τους, συνδυαστικά.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ PEUGEOT 208 1.2 PURETECH 110

Γυρίσαμε λοιπόν ένα video. Στη βροχή! Εκτός από τις δυνατότητες της νέας ναυαρχίδας της Apple (νέα κάμερα, slo-mo, animoji και AR), που χρησιμοποιήσαμε εκτενώς, εκτιμήσαμε και την ευκολία σύνδεσης του κινητού τηλεφώνου με το ηχοσύστημα του Peugeot 208. Μέσω ενός καλωδίου, ο χρήστης ελέγχει το smartphone του από την οθόνη αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον ζευγοποίησεις των συσκευών.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ iPhone X ΑΠΟ ΤΟ DEASY.GR

Η Peugeot προσφέρει το εξελιγμένο infotainment, την κάμερα οπισθοπορείας και τον τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης δωρεάν με κάθε νέο 208, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» είναι τα 4 χρόνια εγγύησης και service που συνοδεύουν το γαλλικό μοντέλο. Και με τα χρήματα που γλιτώνεις, μπορείς να αγοράσεις ακόμα και… ένα iPhone!

Απολαύστε το παραπάνω video και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας στο editors@gocar.gr.