Το αυτοκίνητο γίνεται βασιλιάς στην οθόνη σου!

Νέα ενότητα ORIGINAL WORKS με εντυπωσιακές παρουσιάσεις σε πλήρη οθόνη, φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης και διαδραστικό περιεχόμενο

  • -
  • -

Πρωτοπόρο στη δημιουργία native content, το GOCAR δημιούργησε μία νέα ενότητα στο μενού του, όπου συγκεντρώνονται όλες οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων που βασίζονται στο μοντέλο του parallax scrolling. Στην ενότητα ORIGINAL WORKS θα απολαύσετε θέματα που εντυπωσιάζουν χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες σε μια σελίδα, όπου το περιεχόμενο εμπλουτίζεται με video, photo galleries, timeline galleries, διαδραστικούς χάρτες, ακόμα και με τη δυνατότητα άμεσου αιτήματος για test drive!

Από τον Ιανουάριο του 2017, με την «Πτήση GT-R για Ντίσελντορφ», το GOCAR είναι η πρώτη και μοναδική ιστοσελίδα αυτοκινήτου στην Ελλάδα που σχεδιάζει και εφαρμόζει σε διαδραστικό περιβάλλον πλήρους οθόνης (full width) παρουσιάσεις νέων αυτοκινήτων.

NEO SUZUKI SWIFT. THE FUN IS BACK!

LOVE THE ROAD AGAIN ME TO ΝΕΟ FORD FIESTA

MERCEDES A-CLASS/GLA. GROW UP. YOUR WAY

ΝΕΟ VOLKSWAGEN GOLF. DANCING WITH THE STARS

NEO ΗΟΝDA CIVIC. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ, ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ

ΠΤΗΣΗ NISSAN GT-R ΓΙΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και video «αγκαλιάζουν» το κείμενο και συνθέτουν εκπληκτικής αισθητικής θέματα, πάντα με την υπογραφή του GOCAR ORIGINAL WORKS.

Τώρα συγκεντρώσαμε σε μια σελίδα όλες τις μοναδικές αυτές παρουσιάσεις, για εύκολη πρόσβαση στο native περιεχόμενο, το οποίο θα ανανεώνεται διαρκώς με κάθε νέα δημιουργία του GOCAR. Μπορείτε να τις απολαύσετε ξεκινώντας από εδώ (GOFWD --> ORIGINAL WORKS) και να περιηγηθείτε σε αυτές όπως σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο microsite.


Εδώ, το αυτοκίνητο γίνεται βασιλιάς στην οθόνη σου!