Ποιο SsangYong XLV μου ταιριάζει;

Διαλέγουμε την ιδανική έκδοση του κορεάτικου SUV που καλύπτει κάθε ανάγκη και προσφέρεται με εκπτώσεις που φθάνουν έως τα 2.500 ευρώ

  • -
  • -

Με μήκος 4,4 μέτρα, άνετη καμπίνα για 5 επιβάτες και αχανή χώρο αποσκευών με όγκο 720 λίτρα, το XLV είναι ένα οικογενειακό SUV με compact εξωτερικές διαστάσεις. Το όχημα ελεύθερου χρόνου της SsangYong προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και προσθιοκίνητες ή 4x4 εκδόσεις. Και χάρη στις εκπτώσεις που ισχύουν αυτή την περίοδο και φθάνουν έως τα 2.500 ευρώ, οι τιμές αρχίζουν από μόλις 17.930 ευρώ. Παράλληλα, η SsangYong προσφέρει για το XLV εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια, 5ετές δωρεάν service (εργασία και ανταλλακτικά).

Από τους πολλούς συνδυασμούς κινητήρα-κιβωτίου-μετάδοσης-εξοπλισμού που απαρτίζουν τη γκάμα του μοντέλου, ξεχωρίζουμε τις τρεις πιο ενδιαφέροντες. Ποιος είναι πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες;


ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ
XLV 1.6 βενζίνη/128 PS/6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο/Επίπεδο εξοπλισμού STD


Η συγκεκριμένη έκδοση του XLV απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο, προσθιοκίνητο SUV, με κινητήρα βενζίνης και πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Η μέση κατανάλωση είναι 6,8 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων 159 g/km. Με τιμή στα 19.480 ευρώ, η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει 7 αερόσακους (μετωπικούς, πλευρικούς, τύπου κουρτίνας και γονάτων), εμπρός και πίσω δισκόφρενα, κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και συναγερμό, cruise control, ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, 6 ηχεία και χειριστήρια στο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ασημί ράγες οροφής, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με ελαστικά 205/60.

Όλες οι εκδόσεις του XLV με βενζινοκινητήρα μπορούν να συνδυαστούν και με σύστημα LPG (υγραέριο), με επιπλέον κόστος 1.200 ευρώ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΕΣΗ

XLV 1.6 diesel/115 PS/6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο/Επίπεδο εξοπλισμού Limited



Το SUV της SsangYong αποκτά έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα με τον 1.6 πετρελαιοκινητήρα των 115 ίππων και της μεγάλης ροπής των 300 Nm. Το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων της Aisin προσφέρει ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις εντός πόλεων, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στον περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων (5,9 lt/100 km – 154 g/km). Προσφέρεται στα 28.580 ευρώ, σε συνδυασμό με το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Limited στο οποίο περιλαμβάνονται: αυτόνομη πέδηση και ειδοποίηση για επικείμενη εμπρόσθια σύγκρουση, Safety Pack (σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα, Αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση προβολέων, Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας), αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, δερμάτινο σαλόνι με θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα, ξεκλείδωμα και εκκίνηση χωρίς κλειδί, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, χάρτες πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ελαστικά 215/45.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

XLV 1.6 diesel/115 PS/6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο/4x4/Επίπεδο εξοπλισμού DLX


Το σύστημα 4x4 σε συνδυασμό με τη μεγάλη ροπή του πετρελαιοκινητήρα χαρίζουν στο XLV δυνατότητες κίνησης μακριά από την άσφαλτο. Όταν ενεργοποιείται η τετρακίνηση Αctive 4WD, κατανέμει το 60% της ροπής στους πίσω τροχούς και το 40% στους μπροστινούς. Η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνεται σε όσους δε δέχονται περιορισμούς από την κατάσταση του οδικού δικτύου ή τους διαθέσιμους χώρους. Με μέση κατανάλωση μόλις 4,9 lt/100 km και εκπομπές CO2 στα 127 g/km, το XLV είναι από τα πιο οικονομικά σε χρήση τετρακίνητα SUV της αγοράς. Προσφέρεται από 24.080 ευρώ (με το όφελος των 2.500 ευρώ) στο πλήρες επίπεδο εξοπλισμού DLX.

Με έκπτωση 2.000 ευρώ προσφέρονται οι εκδόσεις 1.6 diesel 4x2 Manual και Auto, με αντίστοιχη τιμή στα 22.580 και 24.080 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ SSANGYONG XLV