NISSAN QASHQAI. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ CROSSOVER.

Το κορυφαίο Nissan QASHQAI τώρα γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ, με προνομιακό επιτόκιο και ξεχωριστά δώρα χάρη στις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές της Nissan

  • -
  • -

Το Nissan QASHQAI είναι το μοντέλο που ουσιαστικά λάνσαρε αλλά και υποστηρίζει απόλυτα τον όρο crossover, αφού καταφέρνει και ισορροπεί τις ανάγκες διαφορετικών κατηγοριών αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Άλλωστε κατέχει με άνεση τα σκήπτρα των crossover έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα 2 εκατομμύρια πωληθέντων οχημάτων, από το 2007 που πρωτοεμφανίστηκε. Ειδικά στην ελληνική αγορά οι πωλήσεις του το φέρνουν στην πρώτη θέση στην κατηγορία C, εδώ και αρκετό καιρό. Και όχι άδικα, αφού απευθύνεται τόσο στους οδηγούς που επιζητούν στυλ, τεχνολογία και ενθουσιασμό στην οδήγηση, όσο και σε εκείνους που αναζητούν επιδόσεις και οικονομία.

Το τελευταίο το πετυχαίνει με μια ευρεία γκάμα αποδοτικών κινητήρων που αποτελείται από δύο βενζίνης και δύο diesel, οι οποίοι καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις κάθε οδηγού. Όλοι τους διαθέτουν υπερσυμπιεστή, προκειμένου οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση καυσίμου να διατηρηθούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις. Σε βενζίνη οι επιλογές είναι οι 1.2 και 1.6 λίτρων τεχνολογίας DiG-T με ισχύ 116hp και 163hp αντίστοιχα, ενώ σε diesel υπάρχουν οι 1.5 και 1.6 λίτρων τεχνολογίας dCi, απόδοσης 110hp και 130hp αντίστοιχα. Ειδικά για εκείνους που ζητούν ακόμα καλύτερες επιδόσεις στον κινητήρα των 1.2 λίτρων, η Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσφέρει ως προαιρετική επιλογή ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης ισχύος για το συγκεκριμένο μοτέρ που ανεβάζει την απόδοση στους 135 ίππους!



Για τους λάτρεις της περιπέτειας, εκτός από τις εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς, το QASHQAI διατίθεται προαιρετικά με το σύστημα τετρακίνησης ALL-MODE 4x4-i που εξασφαλίζει υψηλότερη πρόσφυση στο ολισθηρό τερέν, ενώ για όσους αναζητούν περισσότερη άνεση υπάρχουν και συγκεκριμένες εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic τύπου CVT.

Στο εσωτερικό του QASHQAI ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και σε σχεδίαση, ενώ έμφαση δίνεται ακόμη στην πρακτικότητα και την ευελιξία. Η μεγάλη ευρυχωρία για τους επιβάτες δεν επηρεάζει τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ, το οποίο φτάνει τα 430 λίτρα και διαθέτει επιπλέον μεταβλητό σύστημα δαπέδου που διευκολύνει στην καθημερινότητα. Αλλά και ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και ειδικά στην έκδοση N - CONNECTA περιλαμβάνει: Έξυπνο κλειδί (intelligent key), Μπουτόν εκκίνησης κινητήρα, Φιμέ κρύσταλλα πίσω θυρών, Κάμερα περιμετρικής θέασης (Around View Monitor) και Ζάντες αλουμινίου 18" με ελαστικά 225/55 R18.



Όπως συμβαίνει με κάθε Nissan, το QASHQAI είναι γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια στην οδήγηση. Στο επίκεντρο βρίσκεται το SAFETY SHIELD που συμπληρώνεται από τα συστήματα Αποφυγής Μετωπικής Σύγκρουσης (Front Collision Avoidance), Υποστήριξης της Προσοχής του Οδηγού (Driver Attention Support), Αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), αλλά και το Έξυπνο Σύστημα Στάθμευσης που πραγματικά λύνει τα χέρια του οδηγού μέσα στην πόλη.

Το Nissan QASHQAI, εκτός από το πιο ολοκληρωμένο crossover είναι και πιο ελκυστικό από ποτέ. Με τις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές της Nissan απολαμβάνεις προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης και ξεχωριστά δώρα. Κάνε τώρα μια επίσκεψη στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο της Nissan και μάθε περισσότερες πληροφορίες.