Ταξιδέψτε με στιλ, με τις αποσκευές της Peugeot

Η γαλλική εταιρεία λανσάρει μία νέα σειρά προϊόντων, από πορτοφόλια μέχρι τσάντες ταξιδίου

  • -
  • -

Σχεδιασμένη από τους δημιουργούς του Peugeot Design Lab, η νέα σειρά προϊόντων είναι εμπνευσμένη από τα νέα SUV, 3008 και 5008. Η γαλλική μάρκα λανσάρει μία νέα, πλήρη, σειρά με προϊόντα ταξιδίου, τα οποία διατίθενται διαδικτυακά από το Peugeot online shop.

Οι 10 νέες τσάντες και τα δερμάτινα προιόντα διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από 59 ευρώ και φθάνουν έως τα 259 ευρώ, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες ή ειδικές περιστάσεις. Η γκάμα απλώνεται από πορτοφόλια και τσάντες ώμου μέχρι χαρτοφύλακες και τσάντες ταξιδίου.

Η σειρά αποσκευών ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του εσωτερικού των νέων SUV, 3008 και 5008, συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία, με δερμάτινες λεπτομέρειες καθώς και μαύρο ή γκρι ύφασμα υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, υπάρχει μία δεύτερη σειρά αποσκευών με πιο σπορτίφ χαρακτήρα, που διαθέτει ως κυρίαρχα στοιχεία το μαύρο δέρμα με τις κόκκινες ραφές και τμήματα με όψη ανθρακονημάτων.

Οι δημιουργοί του Peugeot Design Lab σχεδίασαν μία σειρά εντυπωσιακών προιόντων που ενώνει την πρακτικότητα με την κομψότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό με την ποιότητα. Η σειρά αυτή, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των ήδη υπαρχόντων προιόντων, όπως ρολόγια, είδη ρουχισμού, κοσμήματα και είδη σπιτιού.

Μπορείτε να ανακαλύψτε τη σειρά όλων των προιόντων στο boutique.peugeot.com