MERCEDES-BENZ A-CLASS. SUPER STAR.

Mε ποιότητα, κομψότητα και φινέτσα συνώνυμες της Mercedes-Benz, η A-Class είναι το πιο λαμπερό αστέρι στα premium hatchback και τώρα μπορείς να την αποκτήσεις με όφελος 2.100 ευρώ!

  • -
  • -

Η A-Class φέρνει τις αρετές της μάρκας Mercedes-Benz στα μικρομεσαία hatchback. Τραβά τα βλέμματα με την ξεχωριστή της σχεδίαση που συνδυάζει μοναδικά κομψότητα και δυναμισμό. Το χαρακτηριστικό μπροστινό τμήμα σε σχήμα βέλους που τονίζει την ιδιαίτερη μάσκα του ψυγείου και το διακριτά φαρδύ πίσω μέρος προσδίδουν στην A-Class αέρα αυτοπεποίθησης. Και με τις τρεις γραμμές σχεδίασης Style, Urban και AMG Line, την προσαρμόζεις ακριβώς στο προσωπικό σου γούστο. Στην ίδια σπορ φιλοσοφία κινείται και το εσωτερικό με υψηλής ποιότητας υλικά, μεγάλους χώρους και προσοχή στη λεπτομέρεια. Το cockpit ικανοποιεί κάθε προσδοκία ως προς την εμφάνιση, την εργονομία και την αίσθηση πολυτέλειας. Και χάρη στα συστήματα πολυμέσων που φροντίζουν για την ψυχαγωγία, την ενημέρωση και τη συνδεσιμότητα, η A-Class γίνεται μέρος του προσωπικού σου περιβάλλοντος.

Αλλά και με το Mercedes me connect έχεις πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη γκάμα από βολικές υπηρεσίες, όπως διάγνωση οχήματος από απόσταση, εντοπισμός σταθμευμένου οχήματος, κλείδωμα και ξεκλείδωμα θυρών από απόσταση, επισκόπηση κατάστασης συντήρησης κλπ.

Μια ευρεία γκάμα κινητήρων καλύπτει κάθε ανάγκη και επιθυμία, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση με μεγάλη οικονομία καυσίμων. Σε βενζίνη υπάρχουν διαθέσιμοι κινητήρες στα 1,6 και 2,0 λίτρα με ισχύ έως και 156 ή 218 ίππους αντίστοιχα, ενώ σε diesel οι επιλογές ξεκινούν από τα 1,5 (έως 109 hp) και φτάνουν στα 2,1 λίτρα (έως 177 hp).

Η A-Class διατίθεται με αναβαθμισμένο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και το αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT που συνδυάζει άνεση, επιδόσεις και οικονομία με μοναδικό τρόπο. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η εντυπωσιακή από κάθε άποψη Mercedes-AMG A 45 η οποία εγγυάται συναρπαστική οδηγική εμπειρία, με τους 381 ίππους του υπερτροφοδοτούμενου 2λιτρου κινητήρα να μοιράζονται και στους τέσσερις τροχούς.

Η ευχάριστη οδική συμπεριφορά είναι βέβαια χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων. Η A-Class αναδύει μια μοναδική σπορτίφ αίσθηση από την στιγμή που θα βρεθείς στο κάθισμα του οδηγού. Με το DYNAMIC SELECT μπορείς να ορίσεις τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, επιλέγοντας ανάμεσα από τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης μέσω του αντίστοιχου διακόπτη στην κονσόλα: Comfort, Sport, Eco και Individual. Τέλος, η τετρακίνηση 4MATIC δεν είναι προνόμιο της Α 45, καθώς συνδυάζεται και με τις εκδόσεις A 220, A 250, A 200 d και A 220 d.

Η απόλαυση της σπορ αισθητικής, της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και της μοναδικής οδηγικής εμπειρίας της Mercedes-Benz A-Class έγινε πιο εύκολη από ποτέ, καθώς μπορείς να την αποκτήσεις με όφελος από € 2.100 (σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων) και με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Welcome FREEDOM, που συνδυάζει προνομιακό επιτόκιο και ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση, η οποία συμπεριλαμβάνει υπηρεσίες εγγύησης, ασφάλειας και service.