5 λόγοι που κάνουν το SsangYong Tivoli ξεχωριστό

Το μικρομεσαίο SUV σηματοδοτεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη νέα εποχή της κορεάτικης μάρκας

  • -
  • -

Με ελκυστική εμφάνιση, ποιοτική κατασκευή, πλήθος συνδυασμών σε κινητήρες - κιβώτια - συστήματα μετάδοσης, πλούσιο εξοπλισμό και άκρως ανταγωνιστικές τιμές, το Tivoli είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία των compact SUV. Ας δούμε τους 5 βασικούς λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει.


1. ΒΕΝΖΙΝΗ, LPG & DIESEL ΣΤΑ 1,6 ΛΙΤΡΑ

Το Tivoli εφοδιάζεται με τους νέας τεχνολογίας, μικρού κυβισμού και ταυτόχρονα αποδοτικούς κινητήρες της SsangYong. Ο 1.6 βενζίνης αποδίδει 128 ίππους και συνδυάζεται τόσο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο όσο και με αυτόματο ίδιου αριθμού σχέσεων. Ο ιδιαίτερα οικονομικός σε κατανάλωση πετρελαιοκινητήρας 1.6 e-XDi προσφέρει ισχύ 115 ίππους και κορυφαία ροπή 300 Nm. Και εδώ υπάρχουν δυνατότητες επιλογής είτε μηχανικού, είτε αυτόματου κιβωτίου, όμως μπορεί να συνδυαστεί και με την εξελιγμένη τετρακίνηση Αctive 4WD, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα LOCK για πέρασμα από δύσκολα σημεία.

Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και μεγάλη αυτονομία έως 1.250 χλμ, το Tivoli διατίθεται στην έκδοση ECO με υγραέριο LPG. Προσφέρεται με τον κινητήρα 1.6 βενζίνης και δυνατότητα επιλογής τόσο του μηχανικού όσο του αυτόματου κιβωτίου. Και χωρίς βέβαια να επηρεάζεται η 5ετής εγγύηση της SsangYong.


2. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το SsangYong Tivoli είναι ένα από τα πιο ασφαλή SUV, με ηλεκτρονικά συστήματα που συνήθως συναντώνται σε πολύ πιο ακριβά και μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Εκτός από τον έλεγχο ευστάθειας ESP, η μακριά λίστα περιλαμβάνει τα εξής συστήματα:

  • Προειδοποίησης για Επικείμενη Εμπρόσθια Σύγκρουση (FCW), 
  • Αυτόνομης Πέδησης (ΑΕΒ), 
  • Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW), 
  • Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα (LKA), 
  • Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (TSR), 
  • Απενεργοποίησης Προβολέων Υψηλής Δέσμης (HBA),
  • Ενεργής Προστασίας Ανατροπής (ARP) και
  • Ενίσχυσης Πέδησης (BAS),
  • Υποβοήθησης Εκκίνησης στην Ανηφόρα (HSA).


3. ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το SUV της SsangYong σας μεταφέρει στον προορισμό σας ξεκούραστα και με ασφάλεια. Σε ένα αμάξωμα compact εξωτερικών διαστάσεων (μήκος 4,2 μέτρα), το Tivoli προσφέρει απλόχερα τα πάντα: ξεχωρίστή σχεδίαση που μανητίζει τα βλέμματα, ποιοτικό εσωτερικό, άνετους χώρους για 5 επιβάτες, μεγάλο πορτμπαγκάζ με όγκο 423 λίτρα, πολλές θήκες για μικροαντικείμενα και πλούσιο εξοπλισμό με στοιχεία όπως αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης της TomTom με οθόνη αφής 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας.

 

4. ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ & 5ΕΤΗΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε ασυναγώνιστες τιμές και με ένα πλήρες πακέτο εργοστασιακής κάλυψης. Το Tivoli πωλείται από μόλις 16.340 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης και τα 19.140 ευρώ για τις πετρελαίου. Το δυναμικό SUV της SsangYong καλύπτεται από πλήρη 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν οδική βοήθεια και δωρεάν service (για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων). Παράλληλα, το μοναδικό πρόγραμμα «Εγγύηση Επαναγοράς» προσφέρει εγγυημένη τιμή επαναγοράς έως και 55 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου για αγορές είτε τοις μετρητοίς, είτε με διακανονισμό.


5. TEST DRIVE ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Δε χρειάζεται να πας εσύ σε μία έκθεση SsangYong για να δοκιμάσεις το νέο Tivoli, καθώς έρχεται αυτό σε σένα. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα (ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ), το δημοφιλές SUV σε επισκέπτεται στο σημείο που έχεις επιλέξει για μία δυναμική πρώτη γνωριμία που σίγουρα θα σε κερδίσει.