Γνώρισε τη νέα γενιά που αλλάζει τον κόσμο!

Η Nissan στηρίζει τη νέα γενιά με το GENERATION N και μας καλεί να ανακαλύψουμε το έργο και τις ιδέες της για να ψηφίσουμε αυτά που μας εμπνέουν περισσότερο

  • -
  • -

Στην εποχή της κρίσης, των εκπτώσεων και των λιγοστών ευκαιριών, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά, πάνε κόντρα στο κλίμα και τις δυσκολίες και μας εμπνέουν με το έργο τους. Αυτή τη νέα γενιά στηρίζει η Nissan με την καμπάνια GENERATION N σε μια προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης ανθρώπων ή ομάδων, που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, καταφέρνουν να ενθουσιάζουν, να καινοτομούν και να διακρίνονται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στα πλαίσιο αυτό, επιλέχθηκαν 20 ξεχωριστοί εκπρόσωποι των οποίων οι δράσεις παρουσιάζονται στο www.nissangenerationn.gr. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι φυσικές επιστήμες, η ιατρική, η μηχανολογία, η κοινωνική προσφορά, ο αθλητισμός κ.α. Μέσα από 20 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους ψηφίσει. Στη συνέχεια η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα επιβραβεύσει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους. Την ίδια στιγμή, όσοι από το κοινό ψηφίζουν, θα μπαίνουν στην κλήρωση για 3 μεγάλα ταξίδια στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης. Μπείτε λοιπόν στο www.nissangenerationn.gr, ανακαλύψτε τη GENERATION N της Nissan και ψηφίστε αυτούς που σας ενέπνευσαν περισσότερο.

H GENERATION N της Nissan

ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ

Ο Αλέξιος Καραδήμος, σχεδίασε μια διαδικτυακή πλατφόρμα για το νοσοκομείο του μέλλοντος. Ένα e-hospital που θα επιτρέπει την διεξαγωγή χειρουργικών επεμβάσεων από απόσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ

Ο Έλληνας πρωταθλητής της ιστιοσανίδας, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

BRAINANCE

To cloud-based λογισμικό που χρησιμοποιείται από τους γιατρούς για την επεξεργασία εξετάσεων μαγνητικής τομογραφίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

EFFECT

Η Effect είναι μια καινοτόμος κοινωνική επιχείρηση στο χώρο της εκπαίδευσης που φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει τη νεανική ανεργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ELEKTRONIO

H start -up εταιρεία ποδηλάτων που δημιούργησε το πρώτο τρίτροχο, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο, χειροποίητο ποδήλατο, για όσους αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΕTHELON

Μια οργάνωση που αποτελείται από νέους ενεργούς ανθρώπους, πρόθυμους να προσφέρουν κοινωνικά και αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

FINEST ROOTS

Μοντέρνα λικέρ που παράγονται και αποστάζονται με απόλυτα φυσικό τρόπο, αναβιώνοντας συνταγές από την ελληνική φύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Θ. & Γ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δύο αγρότες από την Ηλεία που ξεχώρισαν σε διαγωνισμό απέναντι σε 200 υποψηφίους από 17 χώρες της Ε.Ε. για το συνολικό τους έργο και την εφαρμογή καινοτόμου μεθόδου στη συλλογή ελαιόκαρπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

INFINITE RACING

Η μαθητική ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «F1 in Schools 2016», τον παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδιασμού, κατασκευής και αγώνα ταχύτητας για μινιατούρες Formula 1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

INSTALAW

Μια καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα για την παροχή on-demand νομικών υπηρεσιών σε όλους, οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ITHACA

Η ομάδα που δημιούργησε ένα κινητό πλυντήριο ρούχων για αστέγους, ώστε να καλύψει τη βασική ανάγκη της υγιεινής αλλά και της αξιοπρέπειας των συνανθρώπων μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

LEADCOMPASS

H LeadCompass είναι μια εταιρεία επαγγελματικού προσανατολισμού, που χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους για να βοηθήσει νέους ανθρώπους να πετύχουν στη ζωή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

O νεαρός μουσικός που κατάφερε να πάρει την πρωτιά στον Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης "Antonin Dvorak” για νεαρούς συνθέτες, που έγινε στην Πράγα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο Έλληνας ασημένιος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας με αμαξίδιο που αγωνίζεται στη σπάθη, καθώς και στο ξίφος μονομαχίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

PHEE

Ο Σταύρος Τσομπανίδης, ιδρυτής της start-up Phee, επεξεργάζεται νεκρά φύκια για τη δημιουργία νέων προϊόντων, από θήκες κινητών, μέχρι πολυτελείς συσκευασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

PROM RACING TEAM

Μία ομάδα φοιτητών του ΕΜΠ που δημιούργησε ένα αγωνιστικό μονοθέσιο στα πρότυπα της Formula 1 και διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς και αγώνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

VEGGIE IT

Ένα γευστικό, υψηλής θρεπτικής αξίας γεμιστό μπισκότο, ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής, που δημιούργησε η ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑΣ

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, που δεν πτοήθηκε ποτέ από τη σωματική του ιδιαιτερότητα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΧΥΜΟΙ VERVE

Η Verve είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και διαθέτει χυμούς από λαχανικά, φρούτα και βότανα με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

+2FEET

Ο Βασίλης Τζιγκούρας, βοηθά ανάπηρα ζωάκια να ξαναπερπατήσουν, κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αναπηρικά αμαξίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ