AUDI TT COUPE '09

33.000 €
ΚατηγορίαCabrio
Χιλιόμετρα45.000 km
Κυβικά1.984 cc
Ίπποι270 bhp
Χρονολογία8 / 2009
Χρώμαλευκό
ΚιβώτιοΑυτόματο
Κίνηση4x4
ΚαύσιμοΒενζίνη
Πόρτες2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ιδιαιτερότητες

Ατρακάριστο, Βιβλίο service, Airbag 2, Οροφή Ηλεκτρική / Ηλιου, Υδραυλικό τιμόνι, Xenon φώτα, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ζάντες αλουμινίου, Κεντρικό κλείδωμα, Bucket Καθίσματα, Συναγερμός, Turbo, Δερμάτινα Καθίσματα, Αερανάρτηση, Ηλεκτρικά Καθίσματα
Περιγραφή

Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα τα οποία χτυπάνε ακριβώς στην καρδιά της αυτοκίνησης και προσφέρουν το πιο... πικάντικο που αναζητούν οι λάτρεις της οδήγησης. Το κορυφαίο ΤΤ με κωδικό «S» στην ανοιχτή του μορφή είναι σίγουρα ένα από αυτά.

το λογότυπο TTS στη μάσκα και στο καπό πίσω σε βάζουν αμέσως στο ψητό για το ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του ΤΤ. Μεγαλύτερος υπερτροφοδότης καυσαερίων που λειτουργεί στα 1,2 bar, μικρότερη συμπίεση (9,8:1 αντί για 10,3:1), διαφορετική εξάτμιση, εισαγωγή και τροφοδοσία, αλλαγμένοι πίροι, μπιέλες και ελατήρια πιστονιών και από τους 200 ίππους της απλής έκδοσης του δίλιτρου TFSI φτάσαμε αισίως στους 272. Το βάρος του φτάνει μόλις τα 153 κιλά. Μιλάμε ουσιαστικά για τον ίδιο κινητήρα με αυτόν που υπάρχει και κάτω από το καπό του S3, μόνο που στην περίπτωση του TTS η απόδοση είναι αυξημένη κατά επτά ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή παραμένει στα 350 Nm και αποδίδεται από τις 2.500 έως τις 5.000 σ.α.λ. Στην πράξη, πάντως, ο κινητήρας του TTS δείχνει λίγο πιο δυνατός και «γεμάτος» σε όλο το φάσμα των στροφών, κυρίως λόγω της διαφορετικής εξάτμισης και της εισαγωγής που σας είπα και παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα η κατανάλωση διατηρήθηκε σε αρκετά λογικά επίπεδα για την κατηγορία και την έκδοση, καθώς κινήθηκε γύρω από τα 13 λίτρα για κάθε 100 χλμ. σύμφωνα με τον υπολογιστή του αυτοκινήτου.

Το καλό με το TTS είναι ότι μπαίνεις στις στροφές με αρκετά περισσότερα χιλιόμετρα σε σχέση με ένα GTi και νιώθεις περισσότερη ασφάλεια σε κάθε είδους οδόστρωμα λόγω τετρακίνησης. Βεβαίως, σε σχέση με την coup έκδοση, όλα γίνονται ένα ελάχιστο «κλικ» πιο κάτω, αλλά συνολικά μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που, αν βρει λίγο καλή άσφαλτο και στροφή με σωστή κλίση (υπάρχουν πολλές τέτοιες στην Ελλάδα, θα μου πείτε), τότε πηγαίνει ακριβώς εκεί που θα το πας και καταπίνει τις λίγο πιο «ανοιχτές» καμπές με εξαιρετική ευκολία και ταχύτητα.

Κυβισμός (κ.εκ.): 1.984
Ισχύς (PS): 272
0-100 χλμ./ώρα (δευτ.): 6,3
80-110 χλμ./ώρα: 2,8 δευτ. (3η)
Τελική ταχύτητα: 250 χλμ./ώρα

Επιδόσεις - χαρακτήρας
Σχεδίαση - στυλ
Αίσθηση ελευθερίας
Οδική συμπεριφορά
Αναδιπλούμενη οροφή
Τετρακίνηση - ασφάλεια

ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΣΚΟΠΑ

ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ.

ΔΕΧΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ

Χαρακτηριστικά

Στοιχεία αυτοκινήτου

ΜάρκαAUDI
ΜοντέλοTT COUPE
ΈκδοσηTTS CABRIO
ΚατηγορίαCabrio
Έτος κυκλοφορίας2009
Μήνας κυκλοφορίας8

Στοιχεία Πωλητή

  • Lukas
  • Ελλάδα/Αθήνα/Δ. Γλυφάδας
  • 6932910767